Påmelding åpner Bergen Game Jam 2016

12239573_1017803571596401_3165611957580756555_n

Da har vi gleden av å annonsere at BGJ2016 er registert og Jam site blir Nygård Kirke.

Påmelding vil åpne på fredag kl 12:00. Countdown her: http://tinyurl.com/jhkxw3a.

Og Global Game Jam side for Bergen er her http://tinyurl.com/je5b9rg

Vi gleder oss til å skape spill! I år er det 6. året Bergen Game Jam holdes. Hvert år opplever vi stor glede og entusiasme hos deltagerene. Fra de ferskeste med nysgjerrige øyne som oppfyller drømmen om å skape sitt første spill! Til de som har vært med på dette før og har fortsatt like stor glede av å delta i år igjen. For dette er skikelig gøy. Vi lager virkelig våre egne spill. Den kreative idemyldringen. De lange men gledelige og til tider kanskje litt strevsomme timer. Som når alt kommer til alt og søndagen nærmer seg virkelig viser seg å være totalt vært innsatsen. Samspillet mellom de ulike kreative grenene, den sosiale møteplassen. Hva kommer til å bli presentert av spill i år?

Vi har sett at det har vært knyttet spenning til hvor vi skulle være i år. Vårt mål i arrangørgruppen har vært fra dag en å skulle vokse. I år var det ikke egnende lokaler tilgjengelig. Vi vil derfor se på mulige løsninger for å få plass til enda flere i lokalet vi benytter.

Vårt omfattende arbeid med å anskaffe lokaler bringer med seg noe godt på lang sikt. Vi er allerede i dialog om et hemmelig og meget godt egnet lokale for Jam Site 2017. Dette er mye større enn det vi har vært i noensinne og vil la oss kunne vokse stor, i neste omgang.

Tskjorter er på veg, nettverket blir bedre, kaffitrakteren står klar.
Tilslutt lurer vi på om du har noen historierer eller opplevelser fra gamejam som du har lyst å dele? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under smile emoticon

happy jamming!

https://scamquestra.com/20-kak-vse-nachinalos-u-finansovoy-piramidy-questra-agam-17.html

Leave a Reply