BERGEN GAME JAM 2017

Bergen Game Jam er en del av Global Game Jam. Hvert år, over hele verden samler tusenvis av utøvere seg for å lage forskjellige spill. På bare 48 timer. Hvorfor? Fordi det er gøy! Det kommer illustratører, animatører, programmerere, 3d-modelerere, game-designere og musikere. Sammen lager man i grupper spill basert på et felles (hemmelig) tema som er likt over hele verden. Teamet slippes når GameJam starter. I år er vi større enn noensinne, og for å romme oss alle vil GameJam gå av stabelen i aulaen på Laksevåg VGS.

Kjøper du billett blir du automatisk medlem av Bergen Game Jam. Staselige medlemstall kommer utøverne tilgode—ved at vi kan søke midler til å gjøre Game Jam i årene fremover bedre og bedre. Vi kan leie større lokaler, lønne dyktige designere av t-skjorter (som du får), og generelt skape topp stemning under helgen vi samles.

Dersom du ikke ønsker å være medlem må du reservere deg mot dette skriftlig ved å sende melding til oss på facebook: https://www.facebook.com/BergenGameJam

Når du kjøper billett blir du bedt om å fylle ut endel info. Kontaktopplysninger, ferdigheter, og tidligere erfaring med å lage spill. Dette spør vi om for å kunne gjøre laginndeling på best mulig måte. Vi anbefaler at man jobber sammen med nye mennesker på GameJam, og vi pleier derfor å assistere med å sette personer sammen i grupper. Det er helt greit å være ny i alt, men da er det viktig at vi vet hvem som er nye. Hjelp oss å få deg inn i en passende gjeng ved å si hva du kan.

Vel møtt!

Leave a Reply